Hösten 2010

Hösten bjuder på mycket fina plagg, något som kommer vara speciellt inne är:
  • Djurmönstrat, tex. leopard
  • Päls
  • Stickat
  • Stora oversize tröjor
  • Detaljer på skor, så som nitar, kedjor osv.

Kommer bilder senare, Au revoir så länge!

Whitney Port

Bonjour! vi fick våra datorer igår,vilket gör det lite lättare för mig att blogga!

Jag är som besatt av tv-progamet The Hills, det är ett program som handlar om ett kompis gäng i Los Angeles. Man får följa deras vardag, där de jobbar allt emellan skivbolag till modekarriär. Whitney Port är en av de tjejerna som lämnat programet The Hills, för att flytta till New York. I New York har sitt egna program vid namn The City, där man ocksa får följa hennes vardag, allt från modeskapande till kärleksproblem. Hon har startat sitt eget klädmärke, Whitney Eve.

De flesta tjejerna i programet är riktigt modemedvetna, Whitney Port är en utav dom. Hon har en riktigt elegant och snygg klädstil, en tjej med stil som vet vad hon sysslar med. Hon ser prydlig ut i sina kläder, men det ser aldrig för mycket ut. Tänkte lägga upp en bild på självaste Whitney Port, denna unga modeskapare, men även på några av hennes klädesplagg från hennes kollektion 2010.


WHITNEY PORT

WHITNEY EVE(Whitney Ports kolletion 2010)





Hope you enjoyed it, Au revoir! :)

Bildregn

Hellu! Tänkte bjuda på lite fräsiga bilder från dagens sminklektion...Tänkte visa Natta, min make-partner, osminkad och med make up. Visar dock bara make upen på ögonen

Natta Före:


Natta EFTER:


Men min sämsta mobilkamera, ser make upen helt ojämn och konstig ut.

Make upen, upplagd och redo att användas!



Våra sminkpenslar!



Jag och Natta, med ett urtjusigt knallrosa läppstift!



Imorgon får vi våra datorer, så fruktansvärt bra! Tänkte lägga upp någon dag steg för steg hur man sminkar, alltså i vilken ordning, om ni förstår hur jag menar. Annars lär ni förstå när jag berättar... CIAO!!

Måndaag

Funderar på att köpa dessa skor, men de börjar bli dags för vinterjackan snart. Med tanke på detta kalla väder som gudarna bjussar på, därför är jag osäker. Men 99:- på H&M, varför inte liksom? Får se hur jag gör, men jag vill fortfarande..Haha!


Cause when I leave for the night, I aint coming back

Aloha! Gjorde en blogg igår, men minnet sviker och jag kommer därför inte ihåg mitt lösenord...BRA DÄR! Har färgat ögonfransarna precis, inte jätte stor skillnad, men lite iallafall. Sitter och väntar på att Natta ska höra av sig, efter sin lilla sovstund. Då vi ska ner till gymmet för att träna och sola, vilket jag inte tror kommer inträffa idag heller. Får ångest att jag aldrig går dit längre, betalar helt i onödan.... Gjorde en rolig grej med Haske härromdagen, från blondin till brunett och så sminka jag henne lite.. NU: KAFFE!! Au revoir!

FÖRE:


EFTER:

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0